Εύκολα ο Κεραυνός 6-1 τον Λιβυκό
Ο Κεραυνός σαφώς ανώτερος πέρασε αλώβητος από το γήπεδο του Κουτσουρά κερδίζοντας μετά από πολύ καλή εμφάνιση και με τον Γαρεφαλάκη να πετυχαίνει χατ - τρικ με 6-1 του ουραγού Λιβυκού που προσπάθησε φιλότιμα αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο ανώτερο του αντιπάλου που προηγείται στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος.
Τα γκολ
Στο 19΄ ο Αϊλαμάκης από μπαλιά του Παπαχατζή με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1.
Στο 25΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με μακρινό σουτ του Νικολουδάκη.
Στο 30΄ ο Γαρεφαλάκης από μεταβίβαση του Αϊλαμάκη με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-2.
Στο 43΄ από κόρνερ του Πλουμή με κεφαλιά ο Γαρεφαλάκης το 1-3
Στο 46΄ σέντρα Πλουμή από δεξιά πετάχθηκε ο Γαρεφαλάκης και με καρφωτή κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4.
Στο 60΄ ο Μαυρομάτης με πλασέ από κοντά έγραψε το 1-5.
Στο 85΄ ο Φραγκιαδάκης με ατομική ενέργεια διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό 1-6.
Από τον Λιβυκό καλύτεροι Ρουσσάκης, Καναβάκης και Ρεμουντάκης και από τον Κεραυνό Γαρεφαλάκης, Μαυρομάτης και Παπαχατζής.
Πολύ καλή η διαιτησία του Παπαμαστοράκη που είχε βοηθούς τους Ματζαράκη και Σαμπροβαλάκη.
Λιβυκός (Μαν. Συντυχάκης): Ρουσσάκης, Μελάς, Μουλιανιτάκης, Χατζάκης (40΄ Καναβάκης), Φιλίππα, Παρακατσελάκης, Καναβάκης, Νικολουδάκης, Κορνελάκης, Ρεμουντάκης, Μανωλάκης (55΄ Κουνενιδάκης).
Κεραυνός (Νικ. Μπελιμπασάκης): Ροδουσάκης, Μαυρομάτης, Κριθαράκης (70΄ Χατζηαθανασίου), Μαυρογιαννάκης, Τουλουπάκης, Παπαχατζής, Πλουμής, Παθιάκης (65΄ Τσιρογιάννης), Αϊλαμάκης, Φραγκιαδάκης, Γαρεφαλάκης (75΄ Πλατής).
Οροπεδιακός - Σκοπή 1-0
Με γκολ του Εικοσπεντάκη στο 75΄ ο Οροπεδιακός νίκησε με 1-0 την Σκοπή σε παιχνίδι αμφίρροπο και με πιο τυχερό τον Οροπεδιακό.
Οροπεδιακός (Π. Φραγκουλάκης): Ζαφειράκης, Μπαντουβάκης, Φραγκιαδάκης, Κ. Εικοσπεντάκης, Καλατζάκης, Εικοσπεντάκης, Μάλο, Ζαχαριουδάκης, Πετρουλάκης, Αγγελάκης, Ασφενταγάκης.
Σκοπή (Θωμ. Τάσιος): Μεταξάκης, Σταματάκης, Ιωαν. Λαγουδάκης, Κέτσια, Τριχάκης, Μπαγλαντής, Ιβάνωφ, Νατσαρίδης (81΄ Ηλ. Λαγουδάκης), Μαχαιράκης, Φουντουλάκης, Φαμπρικαράκης.
Δράκος - Αστέρας Ν. Μάλας 3-0 α.α.
Δεν κατέβηκε να αγωνιστεί ο Αστέρας Νέας Μάλας και έτσι ο γηπεδούχος Δράκος Λιμνών κερδίζει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0.
Η ομάδα των Λιμνών καθώς και το διαιτητικό τρίο πήγαν κανονικά στο γήπεδο και συντάχθηκε φύλλο αγώνα από τον Διαιτητή Κασωτάκη.
Δράκος (Νικ. Κλεινάκης): Αντωνάκης, Σπαθάρος, Μόσχου, Πατεράκης, Νάσιος, Σο, Τζώρτζης, Ταμπουρατζής, Μυλωνάκης, Κλώντζας και Παπαδόπουλος.





