Την Κυριακή 3 Απριλίου στις 19:00, η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου σας προσκαλεί για ένα συναρπαστικό κινηματογραφικό ταξίδι μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Κινηματοθέατρου REX.
Θα προβληθούν 8 επιλεγμένες ταινίες μικρού μήκους, που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Δράμας. Η διάρκεια προβολής είναι 122΄ και το εισιτήριο εισόδου 3€.
Την ίδια μέρα θα προβληθεί παράλληλα και το βραβευμένο ντοκυμαντέρ «Little Island» σε σκηνοθεσία του συμπατριώτη μας ΄Αγγελου Ψωμόπουλου.
Περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες, τα βραβεία και τους συντελεστές, trailels, φωτογραφίες, συνεντεύξεις και ο αναλυτικός κατάλογος του φεστιβάλ Δράμας με όλες τις συμμετοχές στην ιστοσελίδα της Λέσχης Κινηματογράφου: www.kileagn.com