Βραζιλία: Σάλος με influencer που χόρευε μπροστά στην κάμερα, με φόντο τροχαίο δυστύχημα με 3 νεκρούς

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η συμπεριφορά ενός τραγουδιστή και influencer να χορέψει μπροστά στην κάμερα, την ώρα που δημοσιογράφος μετέδιδε πληροφορίες για τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο MC Livinho παρενέβη στη ζωντανή σύνδεση παρά το γεγονός ότι πίσω του ήταν εμφανείς οι εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο τρεις αθλητές είχαν χάσει τη ζωή τους λίγες ώρες νωρίτερα.

Το δυστύχημα συνέβη το Σάββατο, όταν ένα λεωφορείο με 43 επιβάτες ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα τρεις παίκτες της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου, Curitiba Crocodiles, να χάσουν τη ζωή τους.

«Χορεύεις ενώ οι άλλοι θρηνούν; Θα κάνεις τα πάντα για να σε δουν, σωστά;», «όλα για τη δόξα», «απαράδεκτος. Όταν βλέπεις δημοσιογράφους και ασθενοφόρα κάτι έχει συμβεί» ήταν ορισμένα από τα σχόλια σε βάρος του Βραζιλιάνου τραγουδιστή.

Παρά τις σφοδρές αντιδράσεις ο MC Livinho σε δήλωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, ωστόσο επέμεινε ότι η κίνησή του δεν ήταν λάθος.

«Όλοι λένε ότι είχε σημειωθεί ένα ατύχημα και ήμασταν κολλημένοι στην κίνηση. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τις απώλειες. Τώρα βλέπω ότι ήταν δυστύχημα. Όσοι γνωρίζουν τον Livinho, ξέρουν ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να τους δίνω χαρά» ανέφερε στη δήλωσή του.
www.real.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist