ΕΣΠΑ

Βραζιλία: Μονοκινητήριο αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση σε αυτοκινητόδρομο ανάμεσα σε αυτοκίνητα

Ένα σπάνιο περιστατικό σημειώθηκε στη Βραζιλία, με ένα μικρό αεροσκάφος να κάνει αναγκαστική προσγείωση ανάμεσα σε εν κινήσει αυτοκίνητα σε αυτοκινητόδρομο της χώρας.

Τις σκηνές κατέγραψαν επιβάτες άλλων οχημάτων που ήταν λίγα μέτρα πιο πίσω από το μονοκινητήριο Pelican 500 BR με τους δύο επιβαίνοντες, κανείς εκ των οποίων δεν έπαθε το παραμικρό.

Στο βίντεο φαίνονται οι λεπτοί χειρισμοί του πιλότου, ο οποίος κατάφερε να προσγειώσει το αεροσκάφος χωρίς να συντριβεί και χωρίς να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο αεροσκάφος που παρουσίασε προβλήματα στο κινητήρα του, επέβαιναν ο 29χρονος πιλότος Ματέους Ρέναν Καλάντο και ο 71χρονος ιδιοκτήτης του, Βαλντεμίρο Χοσε Μινέλα.

Το αεροσκάφος αντιμετώπισε πρόβλημα λίγο μετά την απογείωσή του από αεροδρόμιο της νότιας επαρχίας Σάντα Καταρίνα της Βραζιλίας λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής.
www.real.gr

Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist