ΕΣΠΑ

Άγιος Δημήτριος: Επ’ αυτοφώρω σύλληψη διαρρηκτών – Είχαν κλειδιά πασπαρτού για τις πόρτες ασφαλείας

Με τη βοήθεια πολιτών κατάφερε η αστυνομία στον Άγιο Δημήτριο Αττικής να συλλάβει επ’ αυτοφώρω δύο αλλοδαπούς διαρρήκτες που εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών από τα σπίτια αποσπούσαν χρήματα και χρυσαφικά χρησιμοποιώντας διαρρηκτικά εργαλεία και κλειδιά πασπαρτού.

Οι διαρρήκτες έκαναν… χρυσές δουλειές τις ημέρες του Πάσχα, εκμεταλλευόμενοι την απουσία πολλών πάρα πολύ μεγάλου αριθμού πολιτών από το κλεινόν άστυ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ωστόσο, η αστυνομία μπόρεσε να τους εντοπίσει και μάλιστα επ αυτοφώρω να περάσει χειροπέδες σε δυο άνδρες ηλικίας 33 και 19 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δύο Γεωργιανοί κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Άγιο Δημήτριο. Παρότι χτύπησε ο συναγερμός, αυτοί δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν τη δράση τους. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν γρήγορα και με τη βοήθεια πολιτών, κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Βρέθηκαν πάνω τους διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας.
www.real.gr

Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com
Φωτογραφία στο Anatolh.com

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist