ΠΕΝΘΗ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧ. ΚΛΩΝΤΖΑΣ
Πολύς κόσμος αποχαιρέτησε χθες το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Καλού Χωριού τον Γεώργιο Μιχ. Κλώντζα, ναυτικό και συμπαραστάθηκε στη σύζυγό του και τον αγαπημένο του γιο, τον οδοντίατρο Μιχάλη Κλώντζα.
Ο Μιχάλης με λόγια συγκινητικά τον αποχαιρέτησε, λόγια βγαλμένα από την ψυχή του. Μίλησε για τα ταξίδια του, για την απόφασή του να φύγει από τα μέρη του μικρός σε ηλικία για να στηρίξει την οικογένειά του. Για την ευγένεια του χαρακτήρα του και το καλό παράδειγμα που αποτέλεσε για όλη την οικογένειά του. Τον ευχαρίστησε για ό,τι πρόσφερε στον ίδιο, αλλά και στον τόσο θλιμμένο χθες συνονόματο εγγονό του.
Στην σύζυγό του κ. Ευπραξία Κλώντζα – Μανιαδάκη, στον αγαπητό μας συμπολίτη Μιχάλη και τον νεαρό εγγονό του Γιώργο απευθύνομε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.