Ο Αντώνης Μαυρής υποψήφιος με την «Ενωτική Κίνηση Πολιτών» με υποψήφιο δήμαρχο τον Μανόλη Μενεγάκη. Στο βιογραφικό του αναφέρει:
Ο Αντώνης Μαυρής, γεννήθηκε στην Αθήνα, ενώ περάτωσε τις μαθητικές του σπουδές στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.
Το 1984, ξεκίνησε να φοιτά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης (Τμήμα Μαθηματικών), ενώ καθ΄ όλη την διάρκεια των σπουδών του, υπήρξε ενεργό μέλος συνδικαλιστικών φορέων, τόσο στην σχολή του, όσο και ευρύτερα στην πόλη του Ηρακλείου.
Ολοκληρώνοντας την φοίτηση του, υπηρέτησε ως Υπαξιωματικός σε Μονάδες Μηχανικού στο Στρατό Ξηράς .
Ακολούθως, ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία, στην Ιδιωτική Εκπαίδευση στον Άγιο Νικόλαο, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα δραστηριοποιήθηκε ως ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου : “Θεμέλιο” στον Άγιο Νικόλαο και στην Ελούντα.
Τα τελευταία χρόνια, είναι πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος εταιρείας που διαχειρίζεται ιδιόκτητο ξενοδοχείο στην Αμμουδάρα.
Το 2019 λαμβάνοντας μέρος στις Δημοτικές εκλογές, εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος, αναλαμβάνοντας μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες : Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας καθώς και την θέση του Αντιπροέδρου της ΔΑΕΑΝ. Έχει οριστεί ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Παιδείας – Υπεύθυνος για τα ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ του Δήμου Αγίου Νικολάου, ενώ συμμετέχει έως σήμερα ως μέλος στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
Είναι παντρεμένος με την Δέσποινα Παπαγιάννη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο κόρες.
Σας ζητώ να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης και μαζί να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα.