Λασιθιώτες/σες,
Οι Σύλλογοι Αγροτικών και Κτηνοτροφικών του Οροπεδίου Λασιθίου καλούν από κοινού, τους αγρότες τους κτηνοτρόφους – τους μελισσοκόμους και όλους τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους των παραπάνω κλάδων, όπως συμμετέχουν στη συνάντηση ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 19:30.
Το συντονιστικό Κρήτης (αγροτών, κτηνοτρόφων μελισσοπαραγωγών) θα μας ενημερώσει για τις απαντήσεις που έλαβε από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά το συλλαλητήριο της 15/01/2025 που έγινε στο Ηράκλειο. Στη συνάντηση θα καλεστούν οι Βουλευτές του νομού μας, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, ο Δήμαρχος Οροπεδίου καθώς και λοιποί φορείς.
Σκοπός της συνάντησης είναι αρχικώς η ενημέρωση και μετά η λήψη πρόσθετων ενεργειών για τους περαιτέρω αγώνες μας.
Καλούμε όλους τους Λασιθιώτες και τις Λασιθιώτισσες αγρότες – κτηνοτρόφους – μελισσοκόμους – και λοιπούς εμπλεκόμενους στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, του Οροπεδίου όπως συμμετέχουν δυναμικά.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ – ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ
Αγροτικός Σύλλογος Οροπεδίου Λασιθίου
Κτηνοτροφικός Σύλλογος Οροπεδίου Λασιθίου Οροπέδιο Λασιθίου 17-02-2025.